fbpx

Anda perlukan air?

Apakah jenis air yang anda cari?

Air RO

Osmosis songsang membuang kekotoran yang pelbagai. dan pepejal terlarut, mengakibatkan lebih bersih dan segar merasa air.

Air Mineral

Air Mineral mengandungi mineral dan/atau lain-lain bahan terlarut menyediakan nilai terapeutik kepada orang-orang yang menggunakannya.

Air Suling

Air suling, melalui proses penyulingan. Alih keluar semua kekotoran daripada air, meninggalkan air amat tulen yang selamat untuk dimakan dan kerja makmal.

Penghantaran hadapan pintu

Sebagai syarikat yang pertama untuk menghantarkan air botol. Pantai ke pantai, Misi kami sentiasa membawa semula jadi. Kebaikan Malaysia kepada negara. Dan hari ini, kami yang dikhususkan sebagai pernah untuk memastikan misi ini hidup dengan membawa. premium air kami adalah dari sumber terus ke depan pintu anda.

Jadual
Pengisian

Sistem komputer secara automatik kami membantu memantau penggunaan air anda. Anda tidak perlu risau tentang air botol pengisian .as pasukan kami memastikan semua bilangan tambahan dibuat tepat pada masanya dan tanpa kerumitan satu jadual yang tetap terlebih dahulu.

Sebab-sebab

Bagaimana ia membantu anda?

Mendapat lebih banyak daripada Syarikat penghantaran air terbaik di Malaysia

MASA YANG BERKESAN

Tugas air mendidih mengambil saat dari anda seharian.

MUDAH

Dispenser air mudah diakses di pejabat anda. membolehkan staf dan tetamu untuk menghilangkan rasa dahaga dengan usaha sifar.

SIHAT

Air-ketagihan kafein-bebas, tanpa kalori, dan mengandungi tidak tiruan warna. dan lain-lain, menjadikannya sesuai untuk kegunaan semua orang.

SELAMAT UNTUK DIMINUM

Kemudahan kami menawarkan pemeriksaan piawaian kualiti air antarabangsa. memastikan penginapan air dan produk dalam keadaan tiptop.

RASA HEBAT

Dengan Jantzen, anda boleh mengharapkan air minuman anda. untuk rasa bersih dan menyegarkan tiap-tiap hari!

Bersama-sama berkembang

Baru Jantzen

Jangan bimbang, kami ada starter kit untuk anda!

PENDEK

RM400

+ 19L air botol 20
+ Percuma 2 karton 350ML

Asas

RM700

+ 19L air botol 20
+ Percuma 2 karton 350ML

WANITA

RM800

+ 19L air botol 20
+ Percuma 2 karton 350ML

Faedah-faedah

Mengapa menggunakan perkhidmatan penghantaran air dengan Jantzen?

Sejak tahun 1994

PERINTIS

Kami mempunyai lebih daripada 20 tahun pengalaman perkhidmatan penghantaran air, kami yang berkhidmat lebih daripada 3,000 besar. organisasi & individu isi rumah pelanggan setiap hari.

Teknologi

SECARA AUTOMATIK

Kami mempunyai sistem komputer yang membantu memantau Baca air. penggunaan dan mengurangkan keperluan untuk menghubungi pembekal untuk penambahan air.

Mudah

PEMBAYARAN

Kaedah pembayaran mudah dengan pilihan prabayar dan pasca bayar.

PENYELENGGARAAN

BERHATI-HATI

Kami mengambil berat tentang anda. Oleh itu, keutamaan kita ialah untuk memastikan air anda. pengalaman perkhidmatan penghantaran adalah mudah dan selesa.

Dapatkan air anda sekarang

Mengisi borang di bawah atau hubungi kami sekarang : 012 267 1533

Saya saya memesan air untuk saya

Jenis air

Saya ingin