fbpx

AIR UNTUK SEMUA ACARA

Penghantaran disediakan kepada kebanyakan kawasan Lembah Klang

Hanya yang terbaik

PEMBEKAL AIR

Tidak kira apa pun keperluan bekalan air anda, kami mempunyai penyelesaian yang sesuai. Kami menyediakan anda dengan air minuman yang selamat, dan selesa untuk diminum.

Dispenser air 19L/5 gelen

Kami mempunyai lebih 20 tahun menggabungkan pengalaman menyediakan air pakar penghantaran pasukan untuk Perkhidmatan anda.

PEMBERSIH AIR

Jantzen menawarkan sistem dalam paip penapis untuk pelanggan yang lebih menyukai dispenser lebih daripada air botol

Air Botol

Sama ada di rumah, pejabat, untuk bersukan atau apa-apa acara, kami mempunyai saiz botol yang sesuai untuk keperluan hidangan ringan anda.

MENGAPA JANTZEN?

PENSIJILAN ‘ISO’ UNTUK PENGELUARAN KILANG YANG DISAHKAN

Jantzen menumpukan usaha memenuhi jangkaan dan kepuasan pelanggan.

SYARIKAT DIPERAKUI HALAL
Syarikat

Kami bangga untuk berkongsi tentang sijil halal syarikat yang telah diiktirafkan oleh Badan Pensijilan Halal Luar Negara.

Dianugerahkan sebagai superbrands

Ia mengiktiraf Jantzen sebagai jenama cemerlang termasuk menyediakan produk dan perkhimatan berkualiti kepada pelanggan.

Pelanggan gembira

Semua pelanggan adalah istimewa kepada kami. Mereka memberikan kami peluang untuk menyampaikan misi kami berkhidmat kepada Malaysia untuk kebaikan melalui air dan perkhidmatan yang kami berikan.

Korporat

Isi rumah

%

Kepuasan

Jangan lepaskan

berita dan peristiwa kami

Itu yang teratas 5 manfaat air minuman

Kesihatan & WEALTHNESS Itu yang teratas 5 manfaat air minuman Air adalah Raja dipertikaikan semua minuman. Apa-apa yang boleh menghilangkan dahaga seperti air boleh, dan tiada apa yang lebih memuaskan daripada minuman sejuk air selepas bersenam atau berada di luar...

Water Delivery in Malaysia

Air Water Delivery in Malaysia Air paip di Malaysia bukanlah sentiasa dengan kualiti yang terbaik untuk diminum. Paip yang mengangkut air ke pili yang kadang-kadang lama dan berkarat, mencemarkan air dengan bahan logam berat dan patogen yang menyebabkan...

Perlukan Bantuan?

Email kami di hello@jantzen.com.my atau hantarkan pesanan anda melalui borang hubungi dan kami akan kembali kepada anda

MENCARI PENAJA?

Adakah anda ingin Jantzen di majlis anda?