fbpx

Menjadi rakan niaga kami

Jantzen bukan sahaja sebuah syarikat yang mengenai jualan air perkhidmatan yang anda inginkan tetapi juga memberi barang-barang peribadi yang membawa label anda sendiri. Adat label botol air adalah sempurna barang promosi untuk perniagaan, organisasi atau acara.

Dapatkan stok sekarang

Jenis-jenis produk

230ML

Air RO

500ML

Air RO

1.5 L

Air RO

350ML

Air Mineral

600ML

AIR MINERAL

1.5 L

Air MINERAL

6L

Air Mineral

Sebab-sebab

Mengapa menjadi rakan kongsi kami

Stok rak anda dengan air yang menyegarkan Jantzen di hari

Penghantaran percuma ke kedai anda

Tidak perlu untuk resupply oleh anda sendiri. Kita membawa segar dalam barang-barang terus ke kedai anda supaya segala-galanya pergi swimmingly!

* Penghantaran di Lembah Klang sahaja

Harga yang berpatutan

Kami bawa anda terbaik, paling dipercayai air pada kadar yang terbaik – yang memberikan anda banyak ruang untuk menguntungkan dalam margin yang sihat.

Tempoh kredit 30 hari

Sebagai pengendali rakan-rakan perniagaan, kami memahami keperluan kecairan (pun intended!), dan memberi anda kebebasan membuat pembayaran kemudian.

Menjamin kualiti

Kita bersih aneh piawaian keselamatan yang akan bercuti. Apa-apa yang rosak dengan bekalan anda dan kami akan menggantikannya pronto – tanpa soalan!

Peribadi Perkhidmatan selepas

Kita suka untuk swish dan swirl kecekapan teknologi kehangatan dalam Perkhidmatan. Pengurusan hubungan yang khusus akan berhubung dengan anda, siapa yang boleh anda hubungi untuk semua keperluan anda kembali.

Diperakui halal

Pencemaran silang juga adalah sentiasa prihatin terhadap makanan dan minuman. Pelanggan-pelanggan anda yang beragama Islam boleh yakin kerana air kita adalah Halal yang telah disahkan untuk memenuhi keperluan mereka.

Dengan kami

Hadiah percuma

Daftarlah sebagai peruncit sekarang

Rak paparan

Marilah kita mengendalikan logistik untuk mendapatkan tempat yang khas untuk menawarkan produk-produk kami dahulu kepada pelanggan anda.

Poster promosi

Selain itu, mempunyai poster yang cantik untuk memberitahu pelanggan-pelanggan anda tahu bahawa kita ada untuk memenuhi keperluan penghidratan mereka!

Menjadi rakan kongsi kami sekarang