fbpx

Tempah label khas anda

Jantzen bukan sahaja menjual air terbaik tetapi juga menyediakan peribadikan yang membawa label anda sendiri. Air botol dengan label khas sesuai sebagai item promosi bagi perniagaan, organisasi atau acara.

Dapatkan botol anda sendiri sekarang

Jenis botol + air

Mencari cara baru yang kreatif untuk mempromosikan perniagaan atau organisasi anda? Peribadian khas yang dilabelkan botol air boleh menyediakan anda menghadapi persaingan.

500ML

Air RO

1.5 L

Air RO

350ML

Air Mineral

600ML

Air Mineral

Sebab-sebab

Bagaimana ia membantu anda?

Mendapat lebih banyak daripada
Syarikat penghantaran air terbaik di Malaysia

masa 1 bulan

Penyesuaian mengambil masa dan usaha. Sebaik sahaja karya seni anda disahkan, mengizinkan kami 1 bulan untuk mendapatkan botol berjenama anda bersedia dengan kebaikan hidrat.

Penghantaran ke depan pintu anda

Kami mengikuti Perkhidmatan kami akhir untuk membantu anda melayani pelanggan-pelanggan anda dengan lebih baik. Tiada perjalanan yang menyusahkan untuk mengambil pesanan anda.

Bersih & selamat

Satu keperluan asas tetapi yang pentingnya adalah kita menjaga dengan penapis yang besar… banyak penapis yang besar.

jenama sendiri pada botol kami

Melayan pelanggan-pelanggan anda untuk hidangan yang mereka akan sentiasa ingati anda. Apa yang kita perlukan adalah beberapa karya seni dari jenama anda untuk menggunakannya, maka kita mendapat sangatlah!

* Terma dan syarat *

Melakukan seberapa banyak yang anda mahu

Sama ada acara “satu kali”, atau suatu Perkhidmatan jangka panjang yang anda menyediakan kepada pelanggan, kami memberikan anda fleksibiliti untuk bekerja dengan kami sahaja selagi anda mahu, tiada tempoh lock-in.

Diperakui halal

Pencemaran silang juga adalah sentiasa prihatin terhadap makanan dan minuman. Pelanggan-pelanggan anda yang beragama Islam boleh yakin kepada air kami kerana ia adalah Halal yang telah disahkan untuk memenuhi keperluan.

Mendapat Label khas sekarang