fbpx

Kami adalah penyelesaian air anda

 

 

 

Mengubah cara anda meminum, dan berhubung dengan dunia di sekeliling anda tanpa menghabiskan masa menunggu. Jantzen sudah membina satu dispenser yang paling mudah digunakan untuk generasi yang akan datang.

Sebab-sebab

Apa begitu istimewa?

Tiada apa yang kurang daripada dispenser penapisan air yang paling dipercayai

Berpengkalan di Malaysia

Mengikut keperluan tempatan, kita rakyat Malaysia yang terbaik memahami keperluan Malaysia kita sendiri.

perkhidmatan tetap

Kami merupai bersih aneh. Anda boleh bergantung kepada kita untuk menukar penapis air anda pada setiap 3 bulan untuk memastikan dispenser anda sentiasa berada dalam keadaan yang terbaik!

20 tahun pengalaman

Apa-apa soalan yang anda ada, apa-apa masalah yang anda hadapi dengan bekalan air bersih – kami mempunyai jawapan.

Kontrak 1 tahun

Jika anda tidak mahu terus bersama dengan kami, tempoh kontrak kami adalah singkat, memberi anda kebebasan untuk memilih pembekal .

10-inci penapis

Kadang-kadang, saiz penting! Penapis kami mempunyai satu standard saiz 10-inci untuk memaksimumkan Keselamatan dalam air kami yang 6-inci penapis biasa yang anda Cari di tempat lain.

Harga yang berpatutan

Kami sebuah syarikat yang berfokuskan kepada komuniti. Jadi, harga kami adalah sangat kompetitif, supaya anda mendapat kualiti yang lebih baik, lebih boleh mendapat air pada kadar yang terbaik.

Air yang halus

Proses penapisan

Mengetahui bagaimana pakej-pakej perkhidmatan kami adalah seperti

Menapis khidmat

Mempunyai sistem 4-langkah Pemurnian (melalui sedimen PP, karbon, karbon Perak dan gentian geronggang membran penapis), dispenser air Jantzen memastikan air anda memang selamat untuk diminum dan kegunaan harian.

Boleh lakukan. Dengan Jantzen

Model utama

Keseimbangan sempurna fungsi dan reka bentuk kontemporari. Pembersih air Jantzen melengkapi teknologi maju, mudah diguna oleh pengguna dengan ciri-ciri moden, supaya anda boleh mencapai kualiti hebat air minuman tanpa menjejaskan masa dan ruang.

OCRA

Sememangnya Berkuasa

Ketahui bagaimana mudah untuk menekan butang untuk keperluan anda.

LE’GRAY

Kuasa Kepada Pro

Menjadikan anda lebih baik

GRAY

Cara Mudah Untuk Minum

Bukan sahaja berubah tetapi mengubah cara anda minum.

Faedah-faedah

Mengapa menggunakan perkhidmatan penghantaran air dengan Jantzen?

ALAM SEKITAR

MESRA

Ia mengurangkan penggunaan botol air plastik guna individu. Cawan kertas kitar semula ataupun cawan peribadi guna semula boleh digunakan untuk minum dari pembahagi air.

.

SUHU AIR

DIUTAMAKAN

Air sejuk pada hari-hari panas dan air suam pada hari-hari sejuk adalah mudah diperolehi dari dispenser air. Dispenser air juga mempunyai keupayaan untuk menyediakan air panas mendidih untuk membancuh teh atau kopi.

Mudah

AKSES

Air bersih dan ditapis boleh mudah dicapai di mana sahaja pada bila-bila masa. Titik digunakan dispenser air (langsung paip masuk Dispenser) boleh dipasang pada saluran paip dan menyediakan air yang ditapis.

RUANG

JIMAT

Dispenser air penyejukan air, ada tidak perlu untuk menggunakan ruang di dalam peti sejuk untuk t sejuk.

CEKAP

KOS

Membeli botol air bersaiz besar adalah lebih murah daripada membeli kuantiti yang besar untuk botol yang lebih kecil bagi penggunaan tunggal.

Happy Customers

Every customer is special to us. They give a chance for us to deliver our mission of serving Malaysia for the better through our water and services.

Corporates

Household

%

Satisfaction

Dapatkan air bersih anda sekarang

Mengisi borang di bawah atau hubungi telefon kami yang kini: 012 267 1533

Saya sedang memesan air untuk